Schadeherstel op locatie

Een van onze specialiteiten is het onzichtbaar en duurzaam herstellen van schade op locatie voor bedrijven, instellingen en particulieren. Beschadigingen aan deuren, ramen of kozijnen in houw, aluminium of kunstof worden snel, vakkundig en voordelig op de plek hersteld.

Maar ook schades in nieuwbouw of renovatie projecten, ontstaan gedurende het transport of tijdens de montage worden door ons voor de oplevering en tegen scherpe prijs verholpen.

Lelijke beschadigingen aan deuren en kozijnen, wanden en plafonds, meubels, badkamer of keuken van de meest uiteenlopend materialen zoals massief hout en fineer, leder en stof, aluminium, RVS, kunststoffen, natuursteen, wand- en vloertegels worden door ons team professioneel weggewerkt. In exact de juiste kleur, textuur en glansgraad.

Dat geldt ook voor hinderlijke krassen op uw houten meubels, tafelblad of parketvloer. Ons werkgebied is dan ook echt verrassend groot.

Stop met u te ergeren en bel voor een oplossing van uw probleem 045 - 535 02 00 of stuur uw berichtje naar mail@rolfjurgen.nl