Autoschadeherstel

Onze toegewijde vakmensen beschikken over zeer ruime ervaring, de beste materialen en modernste apparatuur om nagenoeg elke autoschade perfect te herstellen.
Door onze jarenlange nauwe samenwerking met alle verzekeraars hoeft u zich geen zorgen te maken over een vlotte en prettige financiƫle afwikkeling en kunnen wij u bovendien vervangend vervoer aanbieden.

Naast het conventionele allround schadeherstel zoals het uitdeuken van plaatwerk, laswerk, het richten van het chassis, het verwijderen van verroeste delen, het plamuren en schuren en uiteindelijk het onberispelijk spuiten en polijsten van uw auto, specialiseren wij ons steeds meer in smart repair

Dit is het met zeer specifiek vakmanschap perfect verhelpen van kleinere beschadigingen op een beperkte oppervlakte van uw auto. Zoals het met speciaal gereedschap en vaardigheid uitdeuken, zonder spuitwerk in geval van bijvoorbeeld hagelschade.
Kleine krasjes of beschadigingen kunnen plaatselijk hersteld en bijgespoten worden middels spotrepair. Zonder te demonteren of een groot gedeelte van uw auto te moeten spuiten.

In de meeste gevallen is uw auto binnen een dag gerepareerd en bent u in elk geval heel wat voordeliger uit dan met de traditionele methoden.

Voorbeelden

Auto schadeherstel Auto schadeherstel Auto schadeherstel Auto schadeherstel

Bel voor meer informatie 045 - 535 02 00 of stuur uw bericht naar mail@rolfjurgen.nl